Bulgaria 2019

19.06.2019

PAHASTI KESKEN..... TULOSSA


Sovellus näyttää, että 5 päivää matkaan. Kuten arvata saattaa niin kaikki taas tekemättä, pakkaamatta ja työt painaa niskaan. Joka ikinen kerta sama juttu. Ei ihme, että reissussa on ihan tööt. Bulgaria maana on tietenkin tosi tuttu, mutta Kultahietikko vähän tuntematon. Tein virheen, että aloin lukea arvosteluista Erma hotellista. No toiset haukkui ja toiset kehui. Tutut suomalaiset sanoivat, että muuten ok, mutta wifi ei toimi. Joten koneet jäävät kotiin. Hyvä toisaalta niin. Kyllä voi olla töitä ja koulua ilman viikon. Vai voiko olla? Saas nähdä juostaanko taas kentälle? Nyt hommiin. Palataan aiheeseen taas pian. 

15.7.2019
Päivä ennen lähtöä. Kaikki pakkaamatta ja paljon hommia tekemättä, kuten aina. Siltikin aikaa on ollut etsiä tietoa Kultahietikosta. 

Mielenkiintoisen tiedon löysin kirjoista mistä Golden Sands on saanut nimensä. Legendan mukaan muinaiset merirosvot hautasivat Varnan pohjoispuolelle rantaan valtavan kulta-aarteen. Näin kertoo esimerkiksi Tuula Parkusjärvi kirjassaan "Varja, Tuttu ja tuntematon". 
Mietin, että onkohan se kulta-aarre löydetty. Sitä miettiessä jatkan pakkaamista. Huomenna kohti lentokenttää käypi tiemme. 

Sari Packalén - Raisio 
Kaikki oikeudet pidätetään 2021. Kuvien jakaminen ja käyttö kielletty. 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!