Mobify maksusysteemi 6.7.2020

27.09.2020

Olen koronan aika etsinyt keinoja säästää kuluja joka paikassa. Silmiini osui tieto Mobifystä.
Systeemi todellakin toimii.Maksetuista laskuista pärähti tilille tänään 10.20 €. Sain toki alkuun Eurotarkan kautta alkubonuksen, mutta maksoin kaikki parin kuukauden laskut tätä kautta. Laskut hienosti tallessa yhdessä paikassa. Edelleen kaikki laskut kun eivät tule verkkopankkiin. Muistutus laskuista ja saldot selkeästi. Voit kopioida laskuja ja nähdä ne vaikka ilman mitään monimutkaisia pankkisovelluksia. Aion käyttää jatkossakin.
Tästä on kyse lyhyesti:IltalehtiPerjantai 17.4.2020 klo 11:23 Ruokakaupoista tunnetut bonusjärjestelmät ovat tuttuja lähes kaikille suomalaisille. Keskittämällä päivittäisostoksiaan tietyn ketjun kauppoihin asiakkaat kerryttävät kätevästi bonusta pienistäkin arjen ostoksistaan. Vuositasolla bonuksista kertyy huomaamatta merkittäviä summia.
Kuka olisi ajatellut, että bonusta voi kerryttää myös keskittämällä laskujen maksamisen. Mobifyn käyttäjä ansaitsee maksutapaetua 0,3 % jokaisen palvelun kautta maksamansa laskun loppusummasta. Pelkästään säännöllisistä laskuista kertyy vuositasolla tuhansia euroja maksettavaa jokaiselle suomalaiselle kotitaloudelle. Tutustu Mobifyn bonusjärjestelmään tästä.Valtaosa suomalaisten laskuista toimitetaan edelleen paperisena, mutta nykyään monet yritykset veloittavat paperilaskujen toimittamisesta muutaman euron lisämaksun. Sähköpostilaskut ja suoraan verkkopankkiin tilatut e-laskut ovat viime vuosina yleistyneet, mutta laskujen kerääntyminen eri paikkoihin koetaan monesti hankalana.
Mobify on kotimainen mobiilisovellus, joka tekee laskujen keskittämisestä ja maksamisesta käyttäjälleen helpompaa kuin koskaan. Tilin luominen onnistuu nopeasti, ja palvelu on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Luotuaan tilin käyttäjä saa tilattua yhdellä napinpainalluksella kaikki laskunsa suoraan sovellukseen. Jatkossa laskut kulkevat aina mukana, ja niitä voi hallinnoida tai maksaa missä ja milloin tahansa.
Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa: 
https://www.mobify.fi/
 

Sari Packalén - Raisio 
Kaikki oikeudet pidätetään 2021. Kuvien jakaminen ja käyttö kielletty. 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!