Seinäjoen Ideapark 1.7.2020

27.09.2020

Päätettiin testata nyt Seinäjoen Ideaparkin niin, että olisi myös avoinna, eikä vain Citymarket, kuten viimeksi kun käytiin toukokuussa.
Ensimmäinen liike mihin oli pakko mennä oli tietenkin Stadium Outlet. Tosi hyvä, että saman katon alla Stadium ja Stadium Outlet. No nyt on vihdoin kengät syksyksi ja sikahalvalla vielä. Eipä tartte mun Blendejä enää liimailla. Kriteerit on kovat mulla kenkien suhteen. Tuli koluttua New Yorker läpi, ei mitään ostettavaa. Kovasti väkeä. Glitter oli ok, mutta ei mitään ostettavaa. Monta muutakin liikettä käytiin läpi.
Ravintoloita vertailtiin paljon. Vietiin poika loman kunniaksi syömään. Kriteerinä oli tietty, että pitää olla buffet, koska mä en voi syödä sitä ja sitä sekä poika valikoiva. Nepalilainen olisi kiinnostanut, mutta mitään tietoja ruuista ollut nähtävillä ilman pöytäänistumista. Jäi menemättä. Lopulta moneen kertaan katsottuna mentiin Raxiin. No alkuun heti huomioin sen ettei käsidesiä ollut ovella vaan oli loppu. Pieni miinus siitä. Hinta 12.95 per nuppi. Ei paha. Salaattipöytä yllätti positiivisesti. Pizzaa oli ihan mukavasti. Välillä loppui, mutta tuli lisää. Koko aikana ei riittänyt meille kunnolla ranskalaisia ja jotakin mikä ainakin näytti lasangelta. En tiedä aiheuttiko kellonaika jotain rajoitteita. Oli seiskan pintaan illalla. Siltikin hienosti oli ruokaa. Oli myös hyvä pyyntö, joka olisi voitu laittaa alemmas eli että otetaan servetillä kiinni välineistä.
Loppujen lopuksi, kun ajattelee, että taisi olla eka kerta, kun Raxissa käyn niin ihan ok ruoka, juomat ja siisteys.
Raxin jälkeen eksyin vielä H&M missä oli tosi hiljaista. Tarttui mukaan pojalle, taas sikahalvalla, farkkuja.
Tuli myös ennen lähtöä testattua Ideaparkin vessat. Jotka oli pitkä miinus. Siivousta ei oltu tehty varmaan moneen tuntiin. Vessapaperi loppu osasta vessoja. Lattioilla paperia, ei käsipyyhkeitä kunnolla. Mihin on unohtunut koronan ehkäisy? Onneksi itsellä on aina mukana paperia ja käsidesiä.
Loppujen lopuksi Ideapark toimii. Käytävät leveät, liikkeet isot ja väljät sekä liikkeet keskitetty järkevästi.
Varmasti käydään ens kesänä uudestaan . 

Sari Packalén - Raisio 
Kaikki oikeudet pidätetään 2021. Kuvien jakaminen ja käyttö kielletty. 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!